Ekmans Mat & Event

Välkommen till en värld av god mat

Eventarkiv / Tidigare event

Här presenterar vi en del av de event vi levererat mat och tjänster till samt deltagit vid genom åren. Tyvärr är inte alla event med men tillräckligt för att ge en uppfattning om vad vi kan erbjuda. Vi kommer dock löpande att lägga till äldre event så kom snart tillbaka igen.

Dalhalla Opera i Augusti

on Sunday, 19 June 2016. Posted in Event, Nyheter

6-20 augusti på Operaveckan i Rättvik.

Bilden kommer från Dalhalla.se

Sista vekan i augusti har vi på Ekmans Mat & Event fått förmånen att servera maten på anrika Dalhalla I Rättvik under eventet Dalhalla Opera.

Vi bygger upp ett vårt mobila restaurangkök "Mobile Kitchen" för att servera ca: 6 000 portioner mat till artister, tekniker och arrangör m.fl. under Operaveckorna!

BBQ Kitchen på företagsevent

on Tuesday, 14 June 2016. Posted in Event, Nyheter

Viva Medias sommarfest

BBQ Kitchen på företagsevent

Den 14:e juni ställde vi upp BBQ Kitchen på Aktivitets & Paintalls paintballbana i Fullerö utanför Uppsala. Konceptet för dagen var Hamburgare med bröd och en massa olika tillbehör.

Som tur var slapp vi vara med på paintballen efter maten och kunde åka hem med skinnet i behåll för att köra nästa event redan samma kväll.

Nationaldagstävlingarna i Strömsholm 2013

on Wednesday, 05 June 2013. Posted in Event, Nyheter

Strömsholm 6-9 juni 2013

Nationaldagstävlingarna i Strömsholm 2013

Åtrigen har vi på Stefan Ekmans Mat & Event fått förtroendet att vara exklusiv leverantör av mat under de årliga hästtävlingarna i Strömsholm. Här kan du se bilder och få information om eventet.

Studiefrämjandets Förbundsstämma

on Friday, 24 May 2013. Posted in Event, Nyheter

24-26 maj Hotell Mälarblick & Svenska Hem Arena i Strängnäs

Studiefrämjandets Förbundsstämma

Vi på Stefan Ekmans Mat & Event AB har fått förmånen att servera mat och dryck samt bemanna Hotell Mälarblick när Studiefrämjandet håller sin förbundsstämma i Strängnäs.

Motorsportweekend på Gröndal

on Monday, 06 May 2013. Posted in Event, Nyheter

9-11 maj Eskilstuna Motorsportarena

Motorsportweekend på Gröndal

Under Motorsportweekend på Gröndal Motorsportarena i Eskilstuna har vi fått förtroendet att servera mat och dryck i restaurangtältet på området. Här kommer vi även löpande att lägga upp bilder under hela eventet så kom snart tillbaka.

Internationella hunduställningen

on Monday, 11 March 2013. Posted in Event, Nyheter

Svenska Hem Arena i Strängnäs

Internationella hunduställningen

Under den Internationella Hundutställningen i Svenska Hema Arena i Strängnäs bemannade vi såväl det för evenemanget öppnade Hotell Mälarblick samt byggde upp en provisorisk restaurang och kök i arenahallen.

Kaffe och Smörgås till 1100 personer

on Monday, 07 January 2013. Posted in Event, Nyheter

Kaffe och Smörgås till 1100 personer

Eskilstuna Kommuns alla förskoleanställda hade fortbildningsdag och vi på Ekmans Mat & Event serverade Kaffe, The, Smörgåsar och mineralvatten till alla 1100 besökare. Med god logistik och planering kunde alla besökare äta på ca:30 minuter.

Barbeque Kitchen hos Elgross'n

on Thursday, 20 September 2012. Posted in Event, Nyheter

[widgetkit id=5]

När Elgross'n bjöd in sina kunder till en kunddag fick vi på Ekmans Mat & Event förtroendet att servera maten. Med vår grillvagn på plats grillade vi hel gris som serverades med fräcsh salladsbuffe med varierande röror och potatissallader till ca: 130 personer.

Stefan Ekmans Mat & Event AB |  info@ekmansmat.se | 070-774 50 02