Ekmans Mat & Event

Välkommen till en värld av god mat

Eventarkiv / Tidigare event

Här presenterar vi en del av de event vi levererat mat och tjänster till samt deltagit vid genom åren. Tyvärr är inte alla event med men tillräckligt för att ge en uppfattning om vad vi kan erbjuda. Vi kommer dock löpande att lägga till äldre event så kom snart tillbaka igen.

Strömsholms Tävlingen 2012

on onsdag, 13 juni 2012. Posted in Event, Nyheter

Strömsholms Tävlingen 2012

Den 5-10 juni hölls återigen Strömsholmstävlingen i det natursköna Strömsholm. För tredje året i rad fick vi förtroendet att serva besökare, tävlande, sponsorer och funktionärer med mat och dryck på flera försäljningsställen.

Kundträff på Tuna Bilvård

on torsdag, 31 maj 2012. Posted in Event, Nyheter

När Tuna bilvård och Ditec Bilvårdscenter bjöd in sina kunder till en kundträff fick vi på Ekmans Mat & Event servera grillbuffé från vår grillvagn till deras drygt 150 gäster. Omgärdade av fräscha bilar från Mabi Hyrbilar ställde vi upp vårt Barbeque Kitchen i ett hörn framför lokalerna.

Bimmers of Sweden

on lördag, 26 maj 2012. Posted in Event, Nyheter

Bimmers of Sweden

Den 26:e maj höll Bimmers of Sweden vad som med drygt 450 utställande fordon förmodligen är Europas största träff för BMW entusiaster på Gröndals Motorstadion utanför Eskilstuna.
Ekmans Mat & Event var på plats med vårt mobila kök och serverade mat åt såväl besökare som funktionärer.

Strängnäs Stift Präst och Diakonimöte

on tisdag, 28 maj 2013. Posted in Event, Nyheter

28-30 maj Hotell Mälarblick och Svenska Hem Arena i Strängnäs

Strängnäs Stift Präst och Diakonimöte

Återigen har vi fått förmånen att hjälpa Svenska Hem med deras arrangeman i Svenska Hem Arena och på Hotell Mälarblick. Denna gång är det Strängnäs Stift som håller ett Präst och Diakonimöte.

Stefan Ekmans Mat & Event AB | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 070-774 50 02