Ekmans Mat & Event

Välkommen till en värld av god mat

Internationella hunduställningen

den måndag, 11 mars 2013. Publicerat i Event, Nyheter

Svenska Hem Arena i Strängnäs

Under den Internationella Hundutställningen i Svenska Hema Arena i Strängnäs bemannade vi såväl det för evenemanget öppnade Hotell Mälarblick samt byggde upp en provisorisk restaurang och kök i arenahallen.

Vi bemannade allt från receptionen till köket och såg till att Södermanlands Kennelklubb, som var arrangör av tävlingen hade nöjda gäster, funktionärer och dommare.

Vi började redan på fredagen då de flesta dommare och funktionärer anlände och välkomnade såväl hotellgästerna i receptionen som lagade och serverade mat i hotellets restaurang.

I arenahallen byggde vi upp en provisorisk A'la carte restaurang i arenahallen samt en hamburgeria med hamburgerbuffé. I utrymmet bakom hallen ställde vi upp vårt mobila modulkök för att kunna serva de 3000 besökarna med mat under de två dagarna.

På hotellet började vi redan veckan innan med att städa och iordningställa restaurangköket som varit stängt i över 3 år. Vår personal satt även i receptionen och tog emot gästerna och fördelade ut rum och förnödenheter.

Kommentarer (0)

Lämna en kommentar

Du kommenterar som en gäst. Valfri inloggning nedan.

Stefan Ekmans Mat & Event AB | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 070-774 50 02