Ekmans Mat & Event

Välkommen till en värld av god mat

Nationaldagstävlingarna i Strömsholm 2013

den onsdag, 05 juni 2013. Publicerat i Event, Nyheter

Strömsholm 6-9 juni 2013

Nationaldagstävlingarna i Strömsholm 2013

Åtrigen har vi på Stefan Ekmans Mat & Event fått förtroendet att vara exklusiv leverantör av mat under de årliga hästtävlingarna i Strömsholm. Här kan du se bilder och få information om eventet.

Redan under måndagen påbörjades uppbyggnaden av restaurangköket, besöksrestaurangen och V.I.P. laungen i det stora restaurangtältet i ena ändan på hoppbanan.

Som vanligt använder vi oss av vårt "Mobile Kitchen" för att bygga upp ett komplett restaurangkök med kapacitet för tillagning och servering av tusentals portioner vällagad husmanskost. Under de fyra dagarna eventet pågår räknar vi med att servera ca: 10 000 portioner mat. Allt från husmanskost till smörgåsar, sallader, hamburager, korv med bröd och kompletta bufféer.

Bilder från Eventet

Vi lägger löpande upp nya bilder under eventet så kom snart tillbaka.
Då bilderna laddas upp direkt från flera olika enheter är det inte säkert att de presenteras i kronologisk ordning, även bildtexter läggs in efter eventet.

Stefan Ekmans Mat & Event AB | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 070-774 50 02