Ekmans Mat & Event

Välkommen till en värld av god mat

Skriv ut

Matsäkerhet

Säker livsmedelshantering

För oss är säker livsmedelshantering A och O och kommer alltid i första rummet.
Våra restauranger & lokaler är godkända av kommunens miljökontor och vi arbetar hårt med vår egenkontroll för att säkerhetsställa tillagning & leverans av våra produkter.

  • Stefan Ekmans Mat & Event AB har ett samarbetsavtal med Anticimex som regelbundet gör stickkontroller för en säker mathantering.
  • Vid evenemang på annan ort söker vi alltid de tillstånd som krävs i respektive kommun.
  • Alla transporter av livsedel och mat utförs i vår för livsmedel specialbyggda kylbil som säkerställer en obruten kyl-/fryskedja.

Mobilt Cateringtillstånd

Vi på Ekmans Mat & Event har som ett av de första företagen i Sverige blivit tilldelade ett mobilt Cateringtillstånd. Detta innebär att vi kan bygga upp vårt mobila modulkök i t.ex. restaurangtält & servera god mat inom hela EU utan att söka tillstånd hos berörd myndighet lokalt inför varje evenemang. Detta gör att vi snabbare kommer på plats, även på kort varsel!

Stefan Ekmans Mat & Event AB | Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. | 070-774 50 02