Catering

Catering i Eskilstuna, Västerås och Mälardalen

Det är vad vi gör helst, bäst och mest.
För oss är mat mer än föda och energibehov, vi ser mat som en upplevelse och med den erfarenhet vi skaffat oss genom åren är vi säkra på att kunna leverera en upplevelse även för Er som Ni sent ska glömma.

Mångårig erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet av att leverera mat till såväl stora som små evenemang. Oavsett om Ni behöver catering till bröllopet, födelsedagsfesten, föreningen, mässmontern eller publika evenemang som festivaler och konserter har vi lösningen.

Vi har under många år levererat mat till alla typer av tillställningar. Inget är för stort eller för litet. Kontakta oss gärna så kan vi berätta vad vi kan göra för att förgylla just Ert evenemang.

”Catering ska inte bara fungera,
det ska vara något alldeles extra.”

Stefan Ekman

Leveranser

Vi levererar cateringmat inom hela Mälardalen som t.ex. Eskilstuna, Västerås, Uppsala och Stockholm.Vid beställning av mat för minst 20 personer samt ett ordervärde på lägst 2.500 kr levererar vi kostnadsfritt inom Eskilstuna. Vid beställning till färre än 20 personer samt ordervärde under 2.500 kr debiteras en Leveranskostnad på 200 kr även inom Eskilstuna.
För leveranser utanför Eskilstuna, debiteras 60 kr/mil.

Avbokning & ändring

Beställd mat som avbokas minst fyra dagar före leverans debiteras ej.

Priser porslinhyra

Vi har komplett uppsättning av tallrikar, bestick glas dukar m.m. för 1000-tals personer. För prisexempel se Priser/Uthyrning »

Hör av dig

Tveka inte att kontakta oss för frågor, information eller prisförslag.