Referenser

Våra kunder är de bästa ambasadörerna.

Faktum är att största delen av våra nya kunder kommer till oss via referenser eller efter att ha varit på en fest eller tillställning där vi serverat maten. Vi har här samlat några referenser från evenemang vi varit med och levererat mat till.
Ni är välkomna att kontakta dom via E-post om Ni vill ha personliga referenser.

Bröllops- och födelsedagsfester

limberg01

Jag och min man träffades på en fest som Ekman´s mat & event leverade maten till, utsökt. 
När vi gifte oss för något år senare var vi väldigt eniga att maten skulle komma från Ekman´s, Det serverades grillbufé som passade utmärt.

Väldigt smak- och sinnesfullt. Förra året fyllde jag och min man jämt. Även då stod Stefan för maten, det blev inte en matbit kvar efteråt, vilket måste va ett gott betyg. Så ni som funderar på att anlita Ekmans mat & Event kan jag bara säga att valet är väldigt enkelt. vi är supernöjda med Ekmans Mat & Event eftersom vi har anlitat honom vid tre tillfällen. Tusen tack Stefan!

/Theresé Limberg 
Konakta Theresé

60 års fest Ramnäs

60-års fest, Surahammar 2007.
60-års fest, Ramnäs 2007Jag och min hustru anlitade Ekmans Mat & Event för att leverera maten till min 60-årsfest 2007. Festen hölls i vår trädgård utanför Surahammar 3 mil norr om Västerås. Stefan Ekman levererad själv maten i företagets hyrbil och såg till att allt dukades upp trevligt. Det var en dignande grillbuffé och Stefan stod själv och grillade maten under hela middagen. Flera av gästerna på festen har efteråt anlitat Ekmans Mat & Event. Tack Stefan för en fantastisk buffé.

/Kent, Ramnäs
Kontakta Kent

Bröllopsfest Sala

Bröllop, Sala 2009.
Bröllop Sala 2009Valet av Cateringfirma var självklart för oss då vi några år tidigare varit på en fest där Ekmans Mat & Event serverat maten. Bröllopsfesten hölls i Väsby Kungsgård i Sala vilket inte var några problem. Dom levererade maten och stog även på plats och grillade under hela sittningen. Proffsigt och gott.

/Charlotta och Andreas.
Kontakta Charlotta & Andreas

40-års fest Ramnäs

40-års fest, Ramnäs 2009.
Jag valde Ekmans Mat & Event som leverantör av maten till min 40-års fest. Jag hade vid tre tillfällen tidigare varit på tillställningar där Ekmans Mat levererade maten så valet var självklart.
Vi blev inte besvikna denna gång heller. Maten var i absolut toppklass och det kändes tryggt att den levererades i riktig kylbil.
Vi kommer garanterat att anlita Stefan Ekman igen när det är dags för min hustrus 40-års fest om några år.

/Robert
Kontakta Robert

Bröllop Eskilstuna 2003, 30-års fest 2009.
När jag och min man gifte oss 2003 lagade Stefan Ekman och hans personal maten och vi var helt nöjda så när jag fyllde 30 år för ett tag sedan tvekade jag inte en sekund på att anlita dom igen. Maten var denna gång om möjligt ännu godare och flera av våre vänner som var på bröllopet och 30-års festen har senare anlitat Ekmans Mat & Event.

/Tommy och Erika.
Kontakta Erika & Tommy

Hör av dig

Tveka inte att kontakta oss för frågor, information eller prisförslag.